This site www.whlf.eu uses cookies. Faceți clic aici și aflați mai multe. . Continuând să navigați pe site, acceptați politica privind cookie-urile.

Conferințe

GĂSEȘTE CONFERINȚA DIN ORAȘUL TĂU

  • Titlu:

    Regenerarea corpului - nu doar un somn sănătos

  • Vorbitori:

    Nicu Ene

  • Tipul evenimentului:

    ZOOM

  • Informații suplimentare:

    password is 123456

  • Data:

    20 octombrie 2022

  • Ora:

    20:00 - 21:00

  • Organiser:

    Fundacja World Healthy Living Foundation
    +48 12 345 05 52
    biuro@whlf.eu

  • Preț: Conference free-of-charge
  • Înregistrare completă

Cui i se adresează?

Regenerarea corpului - nu doar un somn sănătos


Vorbitori: Nicu Ene

Pregătire profesională: Facultatea de Medicină generală în cadrul Universității Ovidius Constanța. Lucrez în domeniul vânzărilor de 21 de ani, din care 20 în cadrul industriei pharma, unde am activat în cadrul unora din cele mai mari companii din România și din lume, în arii terapeutice ca medicină internă, cardiologie, neurologie, diabetologie, dermatologie, reumatologie. Între timp mi-am făcut o specializare suplimentară în medicina alternativă (masaj, reflexoterapie, presopunctura, bio energie).


Poate v-ați întrebat vreodată cum ar fi fost viața noastră dacă n-am fi dormit deloc. Cum ar fi fost să lucrăm non-stop, să ne distrăm non-stop, să nu simțim nevoia de a ,,pierde'' 8-10 ore din viata noastră dormind.


De ce merita?
Exercițiile și nutriția sunt un punct extrem de important când vorbim despre sănătatea noastră, insă importanța odihnei și a somnului este subapreciata.
V-ați intrebat de ce vă simțiți buimac și nu vă puteți concentra pentru operațiuni simple odată ce organismul vostru nu este odihnit suficient?
Privarea de somn și a unei rutine legată de orele de somn este foarte importantă. Că vorbim de un somn de 8 ore pe noapte sau de un alt numar de ore, e important ca acel somn în care nu apar episoade de trezire, și în care nu sunt indentificate o serie de momente de neliniște, sau un întreg proces de agitații, parte a unei anumite nevoi a organismului, somnul joacă un rol vital pentru organismul uman.

Dar e într-adevar o pierdere faptul că avem nevoie să dormim și că somnul și odihna sunt vitale pentru organismul uman?


In aceasta prezentare vom afla:
  • Ce este somnul
  • De ce avem nevoie de somn
  • Care sunt cauzele problemelor legate de somn
  • Ce se întâmplă dacă dormi prea puțin
  • Importanța somnului pentru o viata sănătoasă
  • Ce strategii de a imbunătăți calitatea somnului avem la dispoziție.


Înregistrare completă
speaker

Reprezentant medical

Nicu Ene

Pregătire profesională: Facultatea de Medicină generală în cadrul Universității Ovidius Constanța. Lucrez în domeniul vânzărilor de 21 de ani, din care 20 în cadrul industriei pharma, unde am activat în cadrul unora din cele mai mari companii din România și din lume, în arii terapeutice ca medicină internă, cardiologie, neurologie, diabetologie, dermatologie, reumatologie. Între timp mi-am făcut o specializare suplimentară în medicina alternativă (masaj, reflexoterapie, presopunctura, bio energie). Cursurile pentru această specializare au fost urmate sub îndrumarea lectorilor de la ANATECOR. Consider ca omul e mult prea bine construit pentru a se vindeca doar cu ajutorul unor medicamente si în același timp are nevoie de natură, de o gândire sănătoasă și de un stil de viața cât mai apropiat de mediul în care trăiește. Încă de mic îmi doream să pot ajuta oamenii din jur în orice mod care îmi era la îndemâna. Ulterior, studiile m-au ajutat sa îi înțeleg mai bine pe cei din jur. În prezent sunt convins ca pentru atingerea stării de bine, e nevoie sa fim bine atât la trup, cât și în minte. Cuvintele care mă caracterizează: “Să faci în fiecare zi același lucru și sa aștepți rezultate diferite, este o utopie”.